KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

Türkoğlu Meslek Yüksekokulu

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Kutlandı-25.12.2018

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Kutlandı

Meslek Yüksekokulumuz, Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü ve Öğrencilerinin organize ettiği 12-18 Aralık “Yerli Malı Haftası” Çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerin hazırlamış olduğu afiş ve broşürler farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuz duyuru panolarına asıldı. Ayrıca “Sosyal Hizmet Ellerimizde Lezzet” kermesi düzenlendi ve başta okulumuz akademik- idari personelleri, öğrenciler ve misafirler tarafından yoğun ilgi gördü. İki gün boyunca devam eden kermes, öğrencilerin kütüphane oluşturma ve kültürel geziler düzenlemelerine olanak sundu. Yerli Malı Haftası ile ilgili olarak şu hususlar dile getirildi:

Yerli Malı Haftası her yılın 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanır. Amaç, tüketimin arttırılması ve tüketimde yerli mallarının tercih edilmesinin sağlanmasıdır. Ayrıca insanların parasını, eşyasını ve zamanını tutumlu kullanması hedeflenir. Üniversitemizde yapılan etkinliklerde gençler yerli malı kullanımına özendirildi. Yerli Malı Haftası etkinliği iki gün boyunca farkındalık çalışmaları ve kermes ile kutandı.

 

Meslek Yüksekokulumuz, Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü ve Öğrencilerinin organize ettiği 12-18 Aralık “Yerli Malı Haftası” Çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerin hazırlamış olduğu afiş ve broşürler farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuz duyuru panolarına asıldı. Ayrıca “Sosyal Hizmet Ellerimizde Lezzet” kermesi düzenlendi ve başta okulumuz akademik- idari personelleri, öğrenciler ve misafirler tarafından yoğun ilgi gördü. İki gün boyunca devam eden kermes, öğrencilerin kütüphane oluşturma ve kültürel geziler düzenlemelerine olanak sundu. Yerli Malı Haftası ile ilgili olarak şu hususlar dile getirildi:

Yerli Malı Haftası her yılın 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanır. Amaç, tüketimin arttırılması ve tüketimde yerli mallarının tercih edilmesinin sağlanmasıdır. Ayrıca insanların parasını, eşyasını ve zamanını tutumlu kullanması hedeflenir. Üniversitemizde yapılan etkinliklerde gençler yerli malı kullanımına özendirildi. Yerli Malı Haftası etkinliği iki gün boyunca farkındalık çalışmaları ve kermes ile kutandı.


 

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE